”Lina Eriksson har ett lugnt, behagligt och empatiskt bemötande som får en att slappna av redan från första stund. Hon är väldigt professionell i sitt bemötande och förstående inför den problematik man har. Jag har i flera år haft fruktansvärda smärtor i min nacke och känner redan efter bara ett fåtal behandlingar att den förbättrats med akupunktur, naprapatbehandling & massage. Jag vill varmt rekommendera Lina inte bara för hennes kunskap kring behandling utan även för hennes känsla för att alla ska känna sig välkomna hos henne”

MVH

Elin

"Jag måste ge Lina högsta poäng för den behandling hon gett mig. Efter flera års värk och många olika sorters behandlingar har jag äntligen hittat något som fungerar. Har efter många undersökningar fått besked om att mina knäproblem är omöjliga att behandla och enda smärtlindringen som finns är i tablettform hittade jag hit. Efter 2 behandlingar var smärtan under kontroll och med återkommande besök med värme, akupunktur och massage på djupet är det en lättnad när man fått sin behandling. Att förstå helheten och hitta ursprunget till smärtan som ingen annan behandlat och kunnat förklara är en lättnad.

MVH

Niklas och Rosa"

"När jag kom till kliniken fanns det inte mycket som verkligen fungerade och samspelade helt rätt i min kropp. En olyckshändelse med fallskador på både skelett och mjukdelar samt även stort stresspåslag av lång sjukskrivning och högt tempo när jag kom tillbaka till arbetet satt i kroppen och spänningar och låsningar fanns i nacke, skuldror, höfter och axlar. Jag hade problem med mage och njurstenar, huvudvärk, nattsvettningar och tinnitus.

Efter 8 besök hos Lina med hennes fantastiska helhetssyn på människan och hur kroppen fungerar tillsammans med psyke är jag idag en person med inga eller mycket lite smärta.

Massage, akupunktur och värmebehandling gör att jag har en helt annan rörlighet i kroppen jag sover hela nätterna, jag svettas inte längre. Jag kan utöva min träning med mycket bättre resultat för att jag inte har ont och för att jag är mjukare och rörligare,.

Jag röntgade njurar innan och efter behandlingarna och är nu fri från stenar i ena njuren.

Jag har även lärt mig att lyssna på min kropps signaler på ett annat sätt.

De positiva resultaten stannar kvar och jag har nu efter två månader inga besvär av de jag hade när jag kom till Lina.

Jag kommer kontakta Lina direkt om något skulle uppstå för jag känner trygghet i att hon vet vad hon skall göra.

Hälsningar

En mycket nöjd kund"

"Jag har varit hos Lina 3-4gg och är mycket nöjd med behandlingen.

Lugn miljö och bra bemötande.

Hade migrän problem och även om de inte löste sig totalt så blev det bättre men kräver nog fler behandlingar. Jag fick efter behandlingen en energi kick som jag aldrig upplevt tidigare.

Vill varmt rekommendera Lina som gör ett mycket bra arbete och har bra kunskap om de olika behandlingarna.

Lasse Tygård"

"Lina är holist. Jag skall försöka förklara; Det jag lärt mig som patient hos Lina är att helheten är större än summan av delarna och att ingenting kan beskrivas enskilt utan att sättas i ett sammanhang. Lina har alltså en fantastisk förmåga att inte bara behandla akuta tillstånd, hon hjälper mig också att förstå vad min kropp behöver för att må bra. Regelbunden träning där vibrationsplattan är ett väldigt effektivt redskap men också ”hemläxor” där jag själv kan bidra till att hålla mig frisk.

Jag, som i likhet med många andra, alltid varit lite behandlingsrädd och dessutom skeptisk mot alternativa behandlingsmetoder ser allt det jag kan göra i samarbete med Lina som en fantastisk möjlighet att bli äldre utan att min kropp åldras i förtid. Lina är professionell, vänlig, lyssnande och allmänt klok. Jag kunde inte vara mer nöjd med min naprapat.

Lars Lindblad

Landskrona"

"Lina är inlyssnande och hennes känsla för bedömning om var och hur behandlingen skall ske är lysande.

För egen del har jag upplevt hur mina symtom med bland annat nackspärr, eksem, stress och ömma muskler försvunnit. Exemplet eksem som jag under ett års tid inte blivit av med genom traditionell läkarvård.

Jag kan varmt rekommendera att söka behandling hos Lina. Kanske inte bara när du har besvär utan även förebyggande - innan du får krämpor.

/ Rickard"

 " Betyg 5 av 5,

Under många år, var fjärde till sjätte vecka, har jag gått på regelbundna ryggbehandlingar i Stockholm. Sommaren 2015 behövde jag akut hjälp här i Landskrona. Lina behandlade mina akuta besvär några gånger. Därefter kändes allt bra ända till januari 2016 då jag behövde hjälp igen. Min positiva erfarenhet med Lina, gjorde jag valde att vänta till jag åter var tillbaka i Landskrona i februari. Jag är övertygad om att det är Linas förtjänst att det har gått mer än ett halvår utan behov av behandling. Därför vill jag varmt rekommendera Lina, som har en bred kompetens och ett mycket vänligt bemötande.

Catharina Bjerninge"

"Med kloka händer har naprapat Lina Eriksson hjälpt mig att återfå rörlighet

och dämpat mången smärta i min kropp. Ett varmt och professionellt bemötande

i vacker miljö, gör behandlingarna till en fin och avslappnad upplevelse som jag

varmt kan rekommendera!

"Linas lyhördhet och långa erfarenhet som massör medför skickligt individualiserade behandlingar oavsett personlighet, kroppstyp och frågeställning för bästa resultat oavsett om förebyggande/friskvårds- eller behandlande/rehabiliterande syfte! 

Tack Lina för allt.

Kram Sanna"

"Jag kan varmt rekommendera Linas behandlingar! Lina kan se och hitta samband och orsaker till olika besvär i hela kroppen. Jag har bla blivit hjälpt att bli av med en långvarig smärta i min tå vilket jag är mycket tacksam för.

Mvh Carina "

"Nålarna är avslappnande i kombination med värmen.

Din underbara massage teknik gillar jag -känns väldigt bra efteråt men lite behagligt smärtsam i början.

Vibrator plattan är jag bekant med från gymet i form av stretch . Positiv överraskning blev varianten av massage också.

Kombinationen av diverse behandlingar tror jag är hemligheten till gott resultat. Jag känner stor skillnad redan i höften.

Tror på din helhets syn med de olika elementen.

/Carolina"

0